Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProCraft

razor710

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

|-|-|-| ProCraft [Sv+Gildie] |-|-|-|

Cześć! Szukasz serwera, na którym mógłbyś przesiedzieć cały weekend? Serwera, który stawi czoło Twoim wymaganiom? Serwera, który różni się od innych nie tylko nazwą ale także pluginami? Tak? W takim razie dobrze trafiłeś!

Serwer ProCraft to serwer o którym marzyłeś!

|+| Główne Informacje |+|

|>>| Nazwa Serwera: ProCraft [sv+Gildie]

|>>| Wersja Serwera: 1.7.2

|>>| Typ Serwera: Dedykowany (4-rdzeniowy 16gb RAM)

|>>| Ilość slotów: 20 (jak będzie potrzeba to można bezproblemowo powiększyć do 150-200)

|>>| Adres Serwera: PROCRAFT.FHMC.PL

|+| Co Nas wyróżnia od innych serwerów? |+|

|>>| Ogarnięta Administracja

|>>| Miła atmosfera

|>>| Pełna kultura

|>>| Codzienne Eventy

|>>| Tanie rangi

|>>| Unikalne Forum

|>>| Unikalny panel Gracza

|>>| Dobra konfiguracja serwera

|>>| Spolszczone pluginy

|+| Konkursy |+|

|>>| Aktualnie trwa konkurs, w którym jest do wygrania GiftCode oraz rangi VIP i SuperVIP. Na czym polega konkurs? Trzeba przegrać jak największą ilość godzin na serwerze. Wyniki konkursu 15.08 na FanPage'u

|+| Komendy Gracza |+|

|>>| Cała lista komend jest dostępna pod komendą /pomoc - wpisz i dowiedz się co, gdzie, jak i kiedy

|+| Rekrutacja |+|

|>>| Aktualnie poszukujemy ok. 3 ChatModów oraz 2 Moderatorów. Chętni proszę pisać na GG: 47893234

|+| Promocje |+|

|>>| 1. Promocja na wszystkie usługi -30%

|>>| 2. Rangi na 2 miesiące w cenie 1 miesiąca !

|+| Darmowy VIP |+|

|>>| KOD: GAG21AS5

|>>| KOD: H45SEHSX

Kody wysyłać na PW wraz z nickiem ;)

image.png

Baner i tak nie działa no ale cóż...

Opublikowano

20 slotów = odstrasza mnie i większość graczy od serwera.

Jak możecie zwiększyć sloty to zwiększcie odrazu bo nic z tego niebędzie

Myślę, że 20 slotów na start jest w sam raz. Po co dawać od razu np. 100 a potem nie mieć pieniędzy na utrzymanie? Wolisz aby serwer miał 100 slotów i postał miesiąc czy aby miał 20-40 i stał np. rok?

Opublikowano

Z*******y serwer . przyjemny drop . mili gracze ;) ~ Pozdrawiam [MODERATOR]LaYuPL

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

yhym moge odrazu tak napisac

16gb ram hmm i 20 slotow:? -- jak dla mnie marnowanie pieniędzy -- odrazu bym ustawil te 140 slot :>

tak czy inaczej 20 slot = 30 zł TO NIE JEST DUŻO

-- opinia serwera

Gildia Adminow... -minusik-

Ładny spawn +plusik+

Administracja pół na pół

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

yhym moge odrazu tak napisac

16gb ram hmm i 20 slotow:? -- jak dla mnie marnowanie pieniędzy -- odrazu bym ustawil te 140 slot :>

tak czy inaczej 20 slot = 30 zł TO NIE JEST DUŻO

-- opinia serwera

Gildia Adminow... -minusik-

Ładny spawn +plusik+

Administracja pół na pół

Na całej maszynie nie mieści się TYLKO jeden serwer tak więc nie mam do dyspozycji całe 16gb.

Gildia Adminów - Gildia została stworzona tylko dlatego, aby ekipa serwera miała swój własny czat (/f chat). Nie mamy aby żadnej bazy, ani nie podbijamy innych.

Spawn - Dziękuję :)

Administracja - Wydaje mi się, że stara się jak może :)

Dziękuję za opinię.

Opublikowano

Grałem na serwerze jakiś czas i mogę powiedzieć jedynie że spawn jest na - jednak pluginy są warte uwagi. Sam serwer nie ma wielu graczy co świadczy o samym serwerze jaki poziom prezentuje ;) Jednak mimo tego zapraszam na serwer bo może się jeszcze rozwinąć ;)

Opublikowano

Grałem na serwerze jakiś czas i mogę powiedzieć jedynie że spawn jest na - jednak pluginy są warte uwagi. Sam serwer nie ma wielu graczy co świadczy o samym serwerze jaki poziom prezentuje ;) Jednak mimo tego zapraszam na serwer bo może się jeszcze rozwinąć ;)

Dziękuję za opinię. Co do ilości graczy to w godzinach wieczornych i popołudniowych jest 20/20. Dziś mogło to ulec zmianie ponieważ mieliśmy małą przerwę techniczną. W najbliższym czasie powiększymy sloty i będziemy czekać na co raz więcej graczy :)

Opublikowano

Razor,dales juz tego unbana komenda /unbanip LaYuPL :) jak tak , to mam nadzieje bo wbijam w minecrafta ! Pozdrawiam i widzimy sie na serwerze ~Moderator LaYuPL

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...